Stora ögonblick


Kalmar Järnmannen – 28 juli 2007

Det är ett av de största ögonblicken i mitt liv. Just i detta ögonblick var jag fast övertygad om att aldrig mer utsätta mig för den fysiska och mentala resan det innebär att genomföra en Ironman. Ett löfte jag redan bröt ett år senare.

stefan

 

Kalmar Järnmannen – 1 augusti 2009

Gisela har precis kommit i mål i hennes första Ironman. Hennes resa från start till mål gick enligt plan, men mycket smärta ligger bakom den prestation hon just genomfört.

Gisela målgång

 

Dubbel Ironman – 31 maj 2009 – Österrike – Neulengbach

Jag har aldrig varit så trött i hela mitt liv, varken förr eller senare. Min första dubbla Ironman är ett faktum och det är så stort, så stort, för lilla mig. Jag hade nu besegrat alla de föreställningar jag dittills haft om mina begränsningar.

Österrike

 

Dubbel Ironman – 30 augusti 2010 – Slovenien – Murska Sobota/Bakovci

Dygnet då Gud glömde oss. Himlen försökte dränka oss under ca 20 timmar. Jag minns att jag drack vattnet som rann genom min hjälm och jag kunde be Gisela sova några timmar eftersom himlen stod för vätskan.

Dubbel Slovenien

 

Dubbel Ironman – 25 februari 2012 – USA, Florida – Tampa

Gisela blir den första svenska kvinnan att genomföra ett Ultra Triathlonlopp och samtidigt den dittills yngsta kvinnan i världen – 24 år, 11 mån och 3 veckor. Jag genomförde min femte dubbla Ironman och aldrig tidigare har det känts så lätt. Jag hade bara ett mål och en uppgift, att få Gisela över mållinjen. Jag glömde bort att jag deltog i samma tävling.

Florida dubbel

 

Världsrekord – 8 september – 7 oktober 2013 – Lonato Del Garda, Italien

Under 30 dagar genomförde vi en olympisk triathlon (sim 1 500 m, cykel 40 km och löpning 10 km) varje dag. Vi lyckades genomföra allt på den nya världsrekordtiden 103 tim 34 min 14 sek. Samtidigt pågick tävlingen 30 dagar med en Ironman om dagen. En tävling jag skrev en bok om, tillsammans med Wayne Kurtz, samtidigt som vi servade Wayne under ca 14 dagar, uppdaterade Face book för drygt 700 medlemmar och jobbade med två kurser via Internet. Det var en svettig månad.

Italien