Om oss


Stefan Zetterström

För gammal för fåfängt beteende, men för ung för att ägna all min fritid åt trädgårdsarbete och att snickra på huset. Jag har ägnat hela mitt liv åt idrott parallellt med studier och arbete. Men det var först under 2000-talet mitt idrottande fick en större och viktigare betydelse än jakten på flest mål, snabbaste tiden eller det högsta hoppet. Att vinna är inte endast att komma först. Att vinna är att besegra sig själv och de begränsningar jag själv skapat.

Ett liv med idrott är inte endast en kamp mot klockan, smärtan eller livspusslet. Idrotten har gett mig nya perspektiv på mig själv, människors förmåga och olika hälsoeffekter. Idrotten har tagit mig till platser jag aldrig hade besökt som turist. Den har gett mig nya vänner. Avslutningsvis kan påpekas att den dessutom ytterligare ökat min drivkraft, ökat min uthållighet i arbetet och ökat min självkänsla.

Jag brinner för möjligheten att få andra att ta steget till ett mer aktivt liv. Jag har haft möjligheten att se så många människor växa som individer efter att de ändrat sin livsföring och uppnått de mål de satt. Livet blir så mycket rikare för varje steg du tar, varje kontrollerad rörelse du utför och varje mållinje du passerar. Att leva fritt och stort måste få vara prioriterat. Det måste få ta tid. Vi kan inte stoppa tiden men vi kan förlänga vår tid här på jorden och vi kan också fylla den tiden med stunder som gör resan så mycket rikare.

”Våga leva hela livet, det är inte säkert vi får en andra chans. Värdera dina måsten och värdera dem väl.”

Kämpa och le

Stefan

Stefan cykel

Gisela Lindoff

Gisela